Body Care

Anti scare butter

Aloe vera anti litteken en striemen creme Prijs 11.50

 

Cream of Ibraheem

prijs 15.90€

Creme voor gewrichten

Zeer effectieve creme tegen spierpijn prijs 15.50€

 

Veenbes & Rozen Body Lotion:  Deze lichtgewicht, heerlijk ruikende en vochtinbrengende Body Lotion helpt de huid weer zacht en soepel maken voor een stralend gezonde huid. Gecombineerd met Zwartzaad -en Veenbeszaad olië is deze natuurlijke formule verrijkt met anti-oxidanten en essentiële vetzuren om uw huid optimaal te hydrateren en de huid te verdedigen tegen vrije radicalen. Herstelt de structuur en brengt volume in uw huid.

Veenbes & Rozen Body Lotion:   Prijs:  12.65€     Deze lichtgewicht, heerlijk ruikende en vochtinbrengende Body Lotion helpt de huid weer zacht en soepel maken voor een stralend gezonde huid. Gecombineerd met Zwartzaad -en Veenbeszaad olië is deze natuurlijke formule verrijkt met anti-oxidanten en essentiële vetzuren om uw huid optimaal te hydrateren en de huid te verdedigen tegen vrije radicalen. Herstelt de structuur en brengt volume in uw huid.

Black seed rijke vochtigheids creme

Black seed rijke vochtigheids creme 9.50€

Shea & Mango creme

Shea & Mango creme

Black seed hand & body creme

Black seed hand & body creme   Prijs: 13.20€

Deze luxueuze biologische formule, die van natuurlijke componenten wordt gemaakt zorgt voor een optimale vochtigheid. De exclusieve combinatie van zwartzaad olie, natuurlijke kruiden, botanische oliën en vitaminen doordringen de huid. Zo wordt uw huid verzacht en tegelijk beschermd. De eerste vochtinbrengende crème die voor iedereen bedoeld is die om zijn huid geeft. Geschikt voor het gehele lichaam.

Queen She Creme

Queen Shea Creme    Prijs: 10.95€

Deze toevoeging aan onze lijn van Shea-crèmes is uniek vanwege zijn speciale combinatie van Zwartzaad kruiden, Shea-boter en essentiële oliën. Deze speciale combinatie maakt het tot een zwartkleurige, maar zachte en kalmerende crème. Een ware verzachter voor de huid. Deze crème zal uw huid vitaliseren, genezen en nieuwe celgroei stimuleren. Deze biologische oliën dringen uw huid binnen en brengen een kamerende laag aan ter bescherming van uw huid. Werkt goed tegen eczeem, psoriasis, striemen, sneden en schaven, insectenbeten, gebarsten lippen, droge jeukerige huid en andere huidaandoeningen.