Apotheek

 

Omega 3 visolie capsules

Visolie capsules Prijs 19.50 €

 

flaxseed lijnzaad capsules

Lijnzaad capsules 15.50 €

 

Black seed olie capsules

Habba sawda olie capsules prijs 14.50 €

 

Super Dieet, Grapefruit & apple cidervinigar

Super Dieet, Grapefruit & apple cidervinigar  Prijs: 19.50 €

Gewrichtspijn Supplement : Ons product tegen gewrichtspijn bevat verschillende ingrediënten, die werken tegen gewrichtspijn. Glucosamine voorziet van bouwstoffen in het lichaam om nieuw kraakbeen te produceren. Dit is een stof die van nature al in het lichaam aanwezig is. De hoogste concentraties worden gevonden in kraakbeen. Echter, door kleding wordt het constant afgebroken en herplaatst. In goede staat van gezondheid, is het lichaam in staat om genoeg glucosamine te produceren om de gezondheid van het kraakbeen te waarborgen. Als men ouder wordt of er schade is aan gewrichtweefsel wordt het lichaam minder in staat genoeg te produceren. In dat geval is het raadzaam een supplement te gebruiken.

Prijs: 17.50 €

Gewrichtspijn supplement : Ons product tegen gewrichtspijn bevat verschillende ingrediënten, die werken tegen gewrichtspijn. Glucosamine voorziet van bouwstoffen in het lichaam om nieuw kraakbeen te produceren. Dit is een stof die van nature al in het lichaam aanwezig is. De hoogste concentraties worden gevonden in kraakbeen. Echter, door kleding wordt het constant afgebroken en herplaatst. In goede staat van gezondheid, is het lichaam in staat om genoeg glucosamine te produceren om de gezondheid van het kraakbeen te waarborgen. Als men ouder wordt of er schade is aan gewrichtweefsel wordt het lichaam minder in staat genoeg te produceren. In dat geval is het raadzaam een supplement te gebruiken.

Menopauze-Balans           Prijs: 20.90 € Menopauze-Balans

Ervaar onze eersteklas formulering van botanische kruidextracten om de vrouwelijke gezondheid te ondersteunen. Deze therapie helpt het vrouwelijk lichaam haar balans behouden tijdens de fases van de menopauze. Zodoende levert onze fomule ondersteuning tegen de symptomen die geassioceerd worden met deze overgang, zoals: Een zwakke bloedsomloop en spijsvertering, opvliegerigheid, ’s nachts zweten, slapeloosheid, gewrichtpijn, laag libido, stemmingswisselingen, vaginale droogte en poreus bot. We weten allemaal dat opvliegerigheid, stemmingswisselingen en gerelateerde klachten worden veroorzaakt door hormonale schommelingen. Maar wat veel mensen niet weten is dat die schommelingen worden veroorzaakt door de zwakte van de inwendige systemen van het lichaam. Voor sommige vrouwen kan hormoontherapie niet noodzakelijk of gevaarlijk zijn. Voor die vrouwen is deze kruidentherapie uitstekend geschikt om de ongemakken van de menopauze te verlichten.

Nigell Lean Vetverbrander

Prijs: 16.50 € Nigell Lean Vetverbrander

Onze Nigell Lean Vetverbrander is effectief in de strijd tegen overgewicht vanwege de unieke formulering van actieve ingredienten. Deze formule werkt niet alleen de hoofdoorzaak van overgewicht tegen, maar helpt ook op een natuurlijke wijze uw lichaam vet te verbranden op de volgende vijf manieren: 1. Nigell Lean helpt uw lichaam in het omzetten van voedsel naar energie (Vitamine B6). Vitamine B6 versnelt de omzetting van voedsel naar energie in uw lichaam. 2. Deze formule versnelt uw stofwisseling om meer calorieen te verbranden. De sleutel van elk afslankprogramma is uw stofwisseling. Hoe sneller uw stofwisseling is, hoe sneller uw lichaam calorieen verbrandt. 3.Ons product helpt vet omzetten in energie. Het doel waarnaar gestreeft wordt tijdens het afvallen is uiteraard het verbranden van vet. 4. Het cotroleert uw verlangen naar koolhydraten. Een van de hoofdzaken waarin een dieet faalt is vanwege het verlangen naar koolhydraten. 5. Tenslotte helpt deze fomule een opgeblazen gevoel en wateropslag verminderen. Een obstakel om snel af te vallen is de wateropslag in uw lichaam.

Ibrahim Olie

Prijs: 35.00 € Ibrahim Olie

Onze eigen unieke elixer van koudgeperste olie, die rijk is aan Omega 3 en 6, is geformuleerd voor de behandeling van eczeem, artritis psoriatica, psoriasis, droge huid en berg (bij kinderen). De vetzuren die onze formule bevat, zijn ‘goede’ vetten, en zijn essentieel omdat het lichaam ze nodig heeft en ze niet kan vervaardigen uit ander stoffen. Uit onderzoek blijkt dat een direct verband is tussen een tekort aan deze vetzuren en eczeem en andere huidaandoeningen. Het is essentieel dat de huid van binnenuit hersteld wordt. De juiste voeding is de sleutel. Vitamine B3, B6, vitamine C, zink en magnesium spelen een grote rol in het produceren van prostaglandine. Vitamine A – vervaardigd uit gezond bètacaroteen – helpt om de huid te verdunnen, wat heel nuttig is voor degene die last van eczeem heeft. In combinatie met vitaminen, mineralen en anti-oxidanten die het lichaam nodig heeft, zal het lichaam samenwerken met de vitaminen om beschadigd weefsel te herstellen. Het gebruik van Ibrahim Olie met zijn effectieve bestanddelen in combinatie met een aangepast dieet zal tot bevredigend resultaat leiden.


Plaats een reactie