Haarverzorging zwart zaad

Blackseed spa en salon formule shampoo

Blackseed spa en salon formule conditioner Helpt bij haaruitval prijs 13.90 €

 

Blackseed spa en salon formule shampoo 1

Blackseed spa en salon formule shampoo Helpt bij haaruitval prijs 13.90€

 

Onze shampoo is een van de beste shampoos op de markt. Deze formule is een gebalanceerde mix van zwartzaad olie en plantextracten die zorgvuldig zijn geselecteerd om elkaar aan te vullen. De eerste stap om uw haar te herstellen is een natuurlijke reinigende shampoo te gebruiken. Deze shampoo is de eerste keus. Onze shampoo is rijkelijk voorzien van mineralen, proteïnen en kruiden.

black seed Henna shampoo :    Prijs: 12.95 €

Onze shampoo is een van de beste shampoos op de markt. Deze formule is een gebalanceerde mix van zwartzaad olie en plantextracten die zorgvuldig zijn geselecteerd om elkaar aan te vullen. De eerste stap om uw haar te herstellen is een natuurlijke reinigende shampoo te gebruiken. Deze shampoo is de eerste keus. Onze shampoo is rijkelijk voorzien van mineralen, proteïnen en kruiden.Onze Avocado Shampoo is de rijkste en meest geconcentreerde hoofdhuidtherapie op de markt. Uitstekend geschikt voor het behandelen van droog en beschadigd haar. De combinatie van alle biologische ingredienten reinigt, herstelt en kalmeert uw haar en zorgt voor volume en glans. Ideaal voor beschadigd, droog, dof en chemisch behandeld haar. Probeer en ontdek het zelf.

Onze Avocado Shampoo is de rijkste en meest geconcentreerde hoofdhuidtherapie op de markt. Uitstekend geschikt voor het behandelen van droog en beschadigd haar. De combinatie van alle biologische ingredienten reinigt, herstelt en kalmeert uw haar en zorgt voor volume en glans. Ideaal voor beschadigd, droog, dof en chemisch behandeld haar. Probeer en ontdek het zelf.

Onze Avocado Shampoo: Prijs :  12.95 €  is de rijkste en meest geconcentreerde hoofdhuidtherapie op de markt. Uitstekend geschikt voor het behandelen van droog en beschadigd haar. De combinatie van alle biologische ingredienten reinigt, herstelt en kalmeert uw haar en zorgt voor volume en glans. Ideaal voor beschadigd, droog, dof en chemisch behandeld haar. Probeer en ontdek het zelf.

Black Seed en wortel Haarolie :  deze unieke haarolie pure zwartzaad. Zwartzaad staat bekend om zijn antibacteriële en schimmeldodende werking. Het gaat jeuk tegen en voorziet van essentiële voedingsstoffen voor haargroei, terwijl zonnebloemolie en jojoba olie het haar en de hoofdhuid vitaliseren. Wortelolie is rijk aan voedingsstoffen en bevat grote hoeveelheden vitamine A, B1, B2 en C. Deze vitaminen stimuleren celvernieuwing om schilfers te voorkomen. Kamille en lavendel kalmeren uw gevoelige hoofdhuid.

Black Seed en wortel Haarolie : Tegen haaruitval Prijs: 11.40 €

365 Hair oil tonic blend  prijs: 11.40€

Gemaakt van de fijnste ingrediënten, verzorgt onze Haarolie uw haar en maakt het stralend zacht. Zwart, bruin of blond, uw haar zal gaan glanzen. Met de dagelijkse schadelijke invloeden van het weer, haarspray en gel, is het belangrijk om de vitaliteit van uw haar terug te halen die in de loop van de dag is verminderd. Ons product gaat ongewenste vervorming van uw haar tegen en beschermt het tegen schadelijke invloeden.

Black seed hair conditioner

Black seed hair conditioner

prijs:  12.95 € Wij zijn trots om onze Zwartzaad Haarconditioner voor te stellen. Een nieuwe combinatie van biologische crèmes, vitaminen, mineralen en geselecteerde kruiden helpen uw hoofdhuid te voeden en natuurlijke haargroei te bevorderen. De zuiverste vitaminen, aminozuren en kruiden zijn in deze unieke formule verwerkt. Zo is deze conditioner speciaal geformuleerd om droog of beschadigd haar gezond en handelbaar te maken. Deze formule bevat eiwitten en natuurlijke ingrediënten om beschadigd haar te herstellen. Zo wordt uw haar weer vlot, glanzend en stralend zacht. Brengt nieuwe vitaliteit aan uw haar met onze voedende formule. Speciaal geformuleerd voor herstel van beschadigd haar en gespleten punten. Ook worden de haarwortels versterkt, haarverlies wordt verminderd en de haarstructuur wordt beter en sterker. Geschikt voor alle haar types en veilig voor de gevoelige huid.

Haargroei olie

Haargroei olie  Prijs: 11.40 €

De ingrediënten van dit product zorgen voor een natuurlijke stimulans voor uw haargroei. Deze fomule bestaat uitsluitend uit de meest pure en biologische oliën om uw haarzakjes te stimuleren. Dit mengsel van natuurlijke kruiden en plantextracten is zorgvuldig geselecteerd om op een natuurlijke wijze uw haargroei te bevorderen en haaruitval te voorkomen en tegengaan. Volledig natuurlijk.

Ginko Jojoba haarcreme

Ginko Jojoba haarcreme Prijs: 11.50 €

Deze botercrème is een therapie voor dun en afbrekend haar. Ondek zelf de voordelen van onze Gingko Crème. Gingko wordt gebruikt om de circulatie te vermeerderen en de haarzakje te stimuleren en vitaliseren. Toegevoegde Jojoba olie is een uitstekende verzorging voor uw hoofdhuid en lijkt zeer sterk op de olie die ons lichaam zelf aanmaakt. Rozemarijnextracten zijn toegevoegd om haargroei te bevorderen.

Henna

Henna  prijs: 4.60€

Vrouwen over de hele wereld gebruiken al eeuwenlang henna om hun haren, huid en nagels te versieren, verzorgen en beschermen. Wij bieden u Marokkaanse hennapoeder aan van de hoogste kwaliteit. Deze henna verschilt van de neutrale die we gebruiken in onze shampoo omdat deze uw haar tijdelijk donkerrood zal kleuren. Henna is een veilige, natuurlijke manier om de haren te kleuren.


Plaats een reactie