Bio zepen

 

Zwartzaad Honing & munt zeep

Zwartzaad Honing & munt zeep   3.95 €

Een natuurlijke bevochtigende zeep met mint. Wij combineerden de Shea-boter met pepermunt die al eeuwenlang worden gebruikt om de huid te voeden, te bevochtigen en te kalmeren. Het is eenvoudig, zuiver en fris. Geschikt voor alle huidtypes als algemene lichaam -en gezichtsreinigende zeep. Deze zeep bevat geen alcohol, dierlijke ingrediënten, synthetische toevoegingen of kleurstoffen.

Zwart zaad anti-exeem zeep

Zwart zaad anti-exeem zeep  prijs:  3.95 €

Een milde maar effectief werkende zeep zonder toegevoegde parfums. Versterkt met plantextracten om geïrriteerde huid te kalmeren. Ideaal voor eczeem, psoriasis en een gevoelige huid. Verzachtend en hypoallergeen. Deze zeep bevat geen alcohol, dierlijke ingrediënten, synthetische toevoegingen of kleurstoffen.

Zwart zaad honing & havermout zeep

Zwart zaad honing & havermout zeep  Prijs: 3.95 €

Volledig natuurlijke en handgemaakte zeep. We hebben traditionele oliën gecombineerd voor het kalmeren en verzachten van de huid. Met toegevoegde honing voor extra zachtheid en havermout voor een geïrriteerde huid. Simpel en puur. De best gecombineerde zeep. Havermout verzacht geïrriteerde huid en honing is een natuurlijke genezer. Ook kan deze zeep helpen eczeem te verminderen. Nu kunt u uw hele lichaam behandelen met deze betaalbare luxe.Deze zeep laat uw huid tintelen. Uitstekend geschikt voor een droge, gevoelige of geïrriteerde huid. Na deze luxe zult nooit meer terugkeren naar uw oude zeep. Bevat geen alcohol, dierlijke ingrediënten, synthetische toevoegingen of kleurstoffen.